Paypal

Wat is het

Om Paypal te gebruiken hoef je alleen maar met een emailadres een rekening te openen, en deze te koppelen aan je bankrekening. De andere partij moet ook een account hebben (of openen) bij Paypal met een emailadres. Zo hoef je dus alleen maar een emailadres van de ander te hebben. Het rekeningnummer blijft onzichtbaar. Je naam overigens niet!

 

Wat kan het betekenen voor een sekswerker

In de voorwaarden van Paypal staan voorwaarden die niet direct uitsluiting geven op basis van prostitutie, maar wel staat er een zinsnede over verboden activiteiten. Sekswerk is in Nederland niet verboden. Maar Paypal is een Amerikaans bedrijf. Paypal Europe is gevestigd in Luxemburg, en verder staat er in de voorwaarden dat er het Engelse recht van toepassing is. Dus kan het op die manier toch verboden zijn.

In het verleden zijn account én tegoeden al geblokkeerd van personen waarbij de stortingen toch prijs gaven wat de natuur was van het werk. Laat er daarom voor de zekerheid niet teveel geld op staan, je weet nooit of je het nog in handen krijgt.

 

Wat kan jij doen

Wil je weten hoe je toch anoniem Paypal kan gebruiken voor je klanten? Stuur een berichtje naar de Adviseur.

 

Hoe

https://www.paypal.com/